13 Ocak 2015 Salı

Avokado Soslu Makarna

























Malzemeler:

200 gr Barilla Bavette makarna
1 büyük boy avokado
1/2 limon suyu
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı dolusu zeytinyağı
biraz tuz
50 gr ceviz içi

Hazırlanışı:

Makarnalar haşlanmış suya pişirilmesi için bırakılır.
Avokado, sarımsaklar, limon suyu, tuz ve zeytinyağı krema kıvamına gelecek şekilde robottan geçirilir.
Makarnalar piştikten sonra süzülerek tencereye alınır ve hazırlamış olduğumuz avokado sosu ve ceviz içleri de eklenerek  karıştırılır.

Not: Sosu daha iyi yansıtacağı için ben Bavette yassı makarnayı kullandım siz arzu ettiğiniz herhangi bir çeşit makarna da kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: