14 Ağustos 2009 Cuma

тανυк göğѕü


cansıkıntısından sonra yapılmıs bir tatlı-seklinin biraz bozuk olmasına bakmayın tadı gayet güzel:D
malzamaler
yarım paket margarin
1 lt süt
1 su bardagı un
1 su bardagı seker
1 adet damla sakızı arzuya göre 2:):D veya hic
ve ve TARCIN:):)
yarım paket margarini eritttikten sonra üzerine 1 su bardagı unu ekleyip kavurun daha sonra üzerine sekeri ve sütü katın pürüzsüz bir kıvama getirmek icin mükserle cırpın daha sonraicine damala sakızını ilave edin ve orta ateste sürekli karıstırın katı kıvama gelene kadar :) borcama döküp sogumaya ayakın buzdolabına koyun ve sonra üzerine arzunuza göre fındık tarcın vs ekleyebilirsiniz
afiyet olsun:):)
ö

Hiç yorum yok: