Malzemeler:
4-5 Boy büyük patates
3-4 yemek kaşığı tereyağı
Rendelenmiş kaşar
Garnitürü için
Kornişon turşu
Mısır,havuç,yeşil ve siyah zeytin
Arzuya göre mayonez,ketçap,hardal
Hazırlanışı:
Patatesler yıkanır ve 1-1,5 saat fırında pişirilir.Piştikten sonra ortası bıçakla kesilir ve içine azıcık tereyağı ,rendelenmiş kaşar ve garnitür de ilave edilerek ketçap veya mayonezle servis yapılır.
Afiyet olsun:)
Garnitürü için
Kornişon turşu
Mısır,havuç,yeşil ve siyah zeytin
Arzuya göre mayonez,ketçap,hardal
Hazırlanışı:
Patatesler yıkanır ve 1-1,5 saat fırında pişirilir.Piştikten sonra ortası bıçakla kesilir ve içine azıcık tereyağı ,rendelenmiş kaşar ve garnitür de ilave edilerek ketçap veya mayonezle servis yapılır.
Afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder