Malzemeler:
2 yumurta
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1/2 çay kaşığı karabiber
Süslemek için dereotu
Hazırlanışı :1- Yumurtalar 10 dk kadar haşlanır.
2- Tereyağı bir tavada eritilir.
3-Kabuğu soyulduktan sonra yumurtalar ortadan ikiye ayrılır.
4-Tavaya baharatlar da eklenerek yumurtalar ısıtılır ve servise sunulur.
2 yumurta
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1/2 çay kaşığı karabiber
Süslemek için dereotu
Hazırlanışı :1- Yumurtalar 10 dk kadar haşlanır.
2- Tereyağı bir tavada eritilir.
3-Kabuğu soyulduktan sonra yumurtalar ortadan ikiye ayrılır.
4-Tavaya baharatlar da eklenerek yumurtalar ısıtılır ve servise sunulur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder